Pagina's

zaterdag 23 januari 2016

Havermout Pannenkoeken 'TAART'

Eten doen we met onze ogen! Als iets er lekker uitziet gaan we het meestal ook lekkerder vinden. Maar deze pannenkoeken zien er niet alleen lekker uit ze zijn ook nog eens heel lekker. De pannenkoeken zijn erg gemakkelijk te maken je hebt namelijk maar 4 ingredi├źnten nodig. Lekker om te maken bij een uitgebreide ontbijt of als lunch. En het fijnste aan alles is dat de pannenkoeken goed vullen en je een aantal uur verzadigd bent. What do you want more?




 Wat heb je nodig?

  • 1 ei
  • 1 rijpe banaan
  • 75 gram havermout
  • 100 ml alpro kokosmelk
Wat heb je nodig voor de vulling?
  • kwark
  • honing
  • bevroren blauwe bessen/ frambozen
1. Doe de ei, banaan en kokosmelk in een maatbeker.
2. Voeg hier de 75 gram havermout bij.
3. Mix het goed door met een staafmixer.
4. Laat het beslag een aantal minuten staan zodat het een dikker structuur krijgt.
5. Nu gaan we verder met de vulling.
6. Doe wat blauwe bessen in een kommetje.
7. Stop de blauwe bessen in de magnetron voor ongeveer 2 minuten zodat het goed smelt.
8. Voeg hier kwark bij en breng het met honing op smaak.
9. Verhit wat olijfolie of kokosvet in een pan.
10. Maak met het beslag 2 a 3 kleine pannenkoekjes.
11. Laat elke zijde ongeveer 3 minuten bakken.
12. Ga door tot het beslag op is.
13. Voeg de vulling tussen de pannenkoekjes en voor nog een zoeter smaak schenk wat honing over de pannenkoekjes.
14. En smullen maar!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten