Pagina's

vrijdag 9 oktober 2015

Coconut Water CHI

Kokosnoot water in tegendeel tot vroeger was het een onbekende drankje en wist niemand hoe het drankje nou echt smaakte. Maar er lijkt wel een hype gecreƫerd te zijn als het om kokosnoot water gaat. Op veel instagram accounts zal het je waarschijnlijk niet ontgaan zijn je ziet vaak kokosnoten met rietjes of verschillende kokos merk drankjes voorbij komen. Natuurlijk is deze hype niet erg want hey wees is eerlijk nieuwe dingen proberen is altijd leuk en als het je bevalt en het ook nog eens gezond voor je is heb je een favoriet erbij! Maar wat zijn nou eigenlijk de benefiets van kokosnoot water?Haal het niet door elkaar kokosnoot water is namelijk geen kokosmelk waar de meeste mensen zich toch wel in vergissen. Kokosnoot water is namelijk heeel iets anders het is volledig natuurlijk. Het water is transparant en heeft een nootachtige smaak.


Maar oke nu we weten hoe het er uitziet wat is er nou zo gezond aan dat kokoswater? Nou om te beginnen kokoswater zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven omdat je last kunt krijgen van hoofdpijn en buikpijn als je lichaam een tekort heeft aan hydratatie en ja dat is iets wat we zeker niet willen. Ook reinigt het je lichaam, en wat je ervoor terug krijgt als je je lichaam goed reinigt is een glanzende huid. En even als meiden onder elkaar.. wat willen we nog meer (jongens zijn natuurlijk ook welkom)

Een kokosnoot water merk waar ik zeer positief over ben is de kokosnoot water van CHI. Waarom ik hier zo positief over ben? Nou deze kokosnoot water bevat een hoop potassium een mooier woord voor kalium (even slim doen). Dit zorgt voor energie en je spieren worden ook nog eens verstevigt hierdoor. Je kunt dus beter voortaan als sportdrankje kokosnoot water drinken inplaats van een gesuikerde blauw kleurige sportdrankje! En het fijne aan de CHI kokosnoot water is dat 100 ml maar 19 kcal telt. Nou wat wil je nog meer? Dit past zeker weten in ieders macro....

Bestel hier de CHI Kokosnoot water

Geen opmerkingen:

Een reactie posten