Wat heb je nodig?
- 1/4 citroen (citroensap)
- 2 eetlepels honing
- 4 theelepels kaneel
- 350 gram havermout vlokken
- 350 ml water
- 3 goudrenet appels
- 1 eetlepel kokosbloesem suiker
Extra benodigdheden:
- springvorm diameter 20 cm
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de randen in met kokosolie.
3. Meng de water met de havermout laat dit niet te lang staan anders word de havermout heel zacht.
4. Bekleed de bodem en de randen met het deeg.
5. Zet de bodem voor 25 minuten in de oven.
6. Schil de appels en snijd de appels in stukjes.
7. Meng de appels samen met 2 theelepels kaneel, citroensap en de honing.
8. Wanneer de bodem klaar is bestrooi je deze met 2 theelepels kaneel.
9. Vul de vorm vervolgens met het appel mengels en strooi er een eetlepel kokosbloesem suiker over heen.
10. Bak de taart voor 30 minuten af in de oven.
11. Laat het goed afkoelen en smullen maar.
tip: Wil je de taart wat zoeter hebben dan raad ik je aan om er wat agave/ honing siroop overheen te gieten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten