Pagina's

zaterdag 31 januari 2015

Havermout op z'n lekkerst

Ondertussen weet iedereen wel dat havermout iets gezonds is. Het is goed als ontbijt, tussendoor, middag eten je snapt het wel het is gewoon gezond voor je. Maar is havermout nou wel echt lekker? Zelf heb ik het mezelf aan moeten leren om havermout door mijn keel te krijgen, als klein meisje vond ik het een smerig goedje en moest ik het vaak toch eten van mijn moeder. Toch is het me gelukt om de vieze idee├źn van havermout uit me hoofd te krijgen en ben ik van dit goedje gaan houden. Maar ik heb genoeg mensen om mij heen die havermout gewoon echt smerig vinden. En daarom wil ik vandaag een eenvoudige recept met jullie delen die alle niet havermout en wel havermout lusters lekker gaan vinden. En voor de meiden het smaakt naar chocola...
Wat heb je nodig?
  • 30 gram havermout
  • 200 ml Amandelmelk Chocolade
Extra benodigdheden?
  • Pan
1. verwarm de amandelmelk in een pannetje tot het warm wordt.
2. vervolgens doe je de havermout bij de amandelmelk.
3. zet het vuurtje laag en laat de havermout de amandelmelk opzuigen.
5. na 5 minuten is je havermout klaar.
6. je kunt tussen stap 2 en 3 wat bevroren blauwe bessen of mango stukjes in je havermout gooien om het wat zoeter te maken.

Ik ben benieuwd wat jullie van de heerlijke havermout vonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten