Pagina's

zaterdag 8 november 2014

Nieuwe goede ren schoenenNadat mijn nike free run schoenen helemaal versleten waren had ik echt een nieuwe paar sportschoenen nodig. Ik doe zowel cardio als kracht. Ik merkte dat mijn voeten erg pijn deden als ik langer dan 15 minuten op de loopband rende. En ik dacht zelf dat dit kwam doordat mijn sportschoenen versleten waren. Ik koop vrolijk een nieuw paar sportschoenen die er natuurlijk ook leuk uit moeten zien voor dagelijks gebruik.En helaas merkte ik ook dat ik met deze sportschoenen last had met rennen, das jammer 120 euro weggegooid voor de uiterlijk! Ik besloot een maand later toch nog nieuwe sportschoenen te kopen omdat ik ze toch echt nodig had.. zo gezegd zo gedaan ik ben een schoen rijker!
Ik besloot dit keer professioneel naar een runners winkel toe te gaan en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Ik werd ontzettend goed geholpen en legde mijn verhaal uit. Wat enorm fijn was is dat zei een bepaalde systeem hebben dat je kan zien hoe je hardloopt. Met allemaal verschillende schoenen aan gehad te hebben zag ik echt een duidelijk verschil! Ik zag dat wanneer ik met mijn voet op de grond belande me enkels naar binnen gingen, dat was dus het gene wat zorgde voor pijn in me knieƫn. Ik heb een schoen aangewezen gekregen die lekker hardloopt lekker zat en er gelukkig ook nog wel fashionable uitzag.
"De nike LunarGlide 6 harloopschoenen voor dames combineert zachte en stabiliteit met een nieuwe zachtere en lichtere Lunarlon middenzool en Dynamic Support technologie voor de soepelste loopervaring ooit. De uit twee delen bestaanden middenzool met dubbelde dichtheid is opnieuw ontworpen voor een nog grotere zachtheid en responsiviteit. Aan de mediale kant zit stevig Pyhol voor stabiliteit tijdens het neerkomen, terwijl het zachte Lunarlon schui, op de latere zijde voor stevige demping zorgt tijdens het afrollen.''

Ik ben ontzettend tevreden over deze schoen en ben de medewerkers in Runnersworld Alkmaar erg dankbaar voor de goede hulp.

Wat voor hardloop/cardio schoenen hebben jullie?

Bron informatie: http://shop.runnersworld.nl/collectie/hardloopschoenen-dames/alle/nike/12731-lunarglide-6.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten