Pagina's

zaterdag 29 november 2014

Makkelijke groene smoothie combinatie

Ik ben sinds kort een grote fan geworden van groene smoothies. Voorheen dacht ik altijd z'n groene smoothie dat kost waarschijnlijk onwijs veel tijd, die tijd heb ik niet''. Maar nou ben ik er achter gekomen dat dit helemaal niet veel tijd hoeft te kosten. Ik ben dol op makkelijke, snelle en lekkere recepten. Het is zo makkelijk dat ik groene smoothies nu dagelijks maak. En op deze manier krijg je ook nog is spinazie binnen.. geloof me je zult de spinazie niet eens proeven!Wat heb je nodig?

  • 1 rijpe banaan
  • 1 appel
  • hand vol spinazie bladen
  • 2 eetlepels magere kwark
  • 3 frambozen 
  • splash water

Extra benodigdheden?
  • staafmixer of blender

Nou hoe maak je het? Heel gemakkelijk snij de appel in stukjes en gooi alles bij elkaar in een maatbeker en mix het vervolgens met een staafmixer of blender. Simpeler kan niet! En het is nog gemakkelijk ook.

Ben jij ook zo dol op groene smoothies? laat me weten wat je van deze smoothie vond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten