Pagina's

zaterdag 22 november 2014

Heerlijke chocolade crepes

i´m back!!!! Ik ben weer terug me laptop is weer gemaakt en ik barst vol met nieuwe ideeën. Ik heb een hoop nieuwe recepten uit geprobeerd en ben volop bezig met fitness. Ik heb de laatste tijd steeds meer zin in zoetigheid en beloon mezelf natuurlijk ook gewoon met een cheatday. Maar ik kan niet van elke dag een cheatday maken en moet me zoete trek stillen met gezond voedsel. Daarom probeer ik zoveel mogelijk te variëren en gezond voedsel zo lekker mogelijk te maken. Vandaag deel ik met jullie een heerlijke ontbijt waar ik dol op ben geworden en mijn chocolade trek is enorm gestild.wat heb je nodig?          ( 2-3 stuks )

  • 25 gram spelt meel
  • 1 eetlepel cacao poeder
  • 4 eetlepels amandelmelk
  • 3 eetlepels water
  • 1 theelepel agave
  • 2  eiwitten
Vulling & Topping
  • Magere kwark
  • Vanille extract
  • Fruit naar keuze (frambozen)
Laten we beginnen. Mix de spelt meel en cacao poeder met elkaar. Vervolgens  doe je de amandelmelk, water, agave en eiwitten bij de droge ingrediënten. Mix dit even goed met een garde of vork. Pak nu een pan en smelt de kokosolie in de pan. Vervolgens doe je het beslag in de pan en draai je de pan rond zodat het beslag de gehele pan bedekt. Draai de pannenkoek om als je ziet dat ie gaar is dit gaat erg snel. Doe dit tot het beslag op is. Mix de magere kwark/ Griekse yoghurt met wat vanille extract zodat de kwark/yoghurt een lekkere zoete smaak krijgt. Doe het goedje nu op je pannenkoeken en rol ze op. Gebruik nog wat topping naar
keuze en je pannenkoeken zijn klaar om geserveerd te worden.Vinden jullie pannenkoeken ook niet ontzettend lekker?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten