Pagina's

woensdag 8 oktober 2014

Shoplog: Body&Fit #1

De deurbel gaat en ik weet al wie voor de deur staat . DE POSTMAN MET MIJN PAKKETJE! Het beste moment van het hele online bestellen. Ik vindt het zo leuk om producten te bestellen die ik nog niet ken en deze uit te proberen. Maar ik moet ook vaak mijn voorraad die op is bijvullen met producten van body&fitshop, en hoe gek het ook klinkt het maakt niet uit hoe vaak ik een bepaald product al heb besteld het blijft altijd even leuk.Zo, nou maar eens gaan kijken wat ik heb besteld. Ik zal ook gelijk een uitleg geven waarvoor ik het heb gekocht.Papajablokjes: soms heb ik gewoon zin in iets lekkers zoet gewoon als snack of lekker door m´n kwark mixen.

Amandelschaafsel : ik heb altijd 2 bepaalde periodes de havermoutontbijt periode en de kwarkontbijt periode. En momenteel zit ik in mijn kwark periode en de lekkerste combinatie vind ik toch wel amandelschaafsel met de wat zure smaak van kwark. ''Jammmie''

 Pompoenpitten: voor de lekkere extra crunch in de kwark.


 Boekweitmeel: ik ben dol op bakken en wil graag veel nieuwe recepten proberen met boekweitmeel.

PB2 Chocolate: en als laatste bestelde ik pb2. Het maakt niet uit in elke bestelling zitten er wel minstens 2 pb2 potten. Ik ben een grootte fan van dit product en het trekt mijn zin voor zoetigheid vooral ook weg. Ik vind niks lekkerder dan voor de tv hangen met rijstwafels met die heerlijke goedje der op.

Extra: Het leukste aan body&fitshop vind ik toch wel dat je altijd een cadeautje kan aanvinken

 En daarom een leuke mini shakebeker in de kleur roze. Girlier kan je het niet krijgen :)

 En natuurlijk een zakje met wat prote├»ne poeder. Helaas was het banaan en heb ik thuis al een pot met banaaneiwit poeder, hopen op de volgende keer op een nieuwe smaak.


Wat zijn jullie favoriete body&fitshop producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten