Pagina's

woensdag 15 oktober 2014

Nike+ Fuelband review

Na veel reviews gelezen te hebben en enorm getwijfeld te hebben tussen verschillende stappen tellers was ik eruit het werd een ''Nike Fuelband''. En wat ben ik er blij mee! Ik moest en zal een Fuelband gold  hebben. Zo gezegd zo gedaan een paar dagen later keek ik wat rond op de Nike site en bestelde m'n Fuelband met een super mooie pinky rubberen hoesje voor mijn telefoon "just do it". 3 dagen later werd mijn bestelling bezorgd en ging ik gelijk de sportschool in om mijn bandje te testen.


Dit armbandje heb ik gekocht om duidelijker te zijn over mijn calorieën verbruik op een dag. Ik wou zien hoeveel ik beweeg, mijn doelen vergroten en nog gemotiveerder te raken. Ik merk dan ook sinds ik het armbandje elke dag draag ik toch meer beweeg. Inplaats van dat mijn vriend de honden uitlaat ga ik zelf met de honden lopen om mijn doel van de dag te halen.

Het is een makkelijke armbandje maar je moet er zelf achterkomen hoe hij werkt. Er word geen handleiding bij bezorgd dus je moet wel wat handiger zijn als het gaat om technologie. Ik was dan ook een tijdje aan het kloten met het armbandje en had wat tijd nodig voordat ik alles doorhad. Ook vind ik het wel wat jammer dat je niet precieus kan zien hoeveel calorieën je verbrandt met een workout. Als ik mijn buikoefeningen doe zie je op het armbandje niet dat je meer calorieën verbrandt. Het is dan ook echt meer bestemd voor de hardlopers.

Het fijne aan het armbandje is dat je hem niet elke dag hoeft op te laden. Ik was mijn oplader vergeten en ging 3 dagen naar Enschede en hij heeft het de 3 dagen volgehouden. Ook vind ik het prettig om te zien hoeveel stappen ik zet en hoeveel brandstof per dag ik wel niet verbruik. Ik heb dagen dat waarvan ik denk dat ik niet genoeg heb gedaan en door het armbandje kanis precieus zien of ik wel genoeg heb gedaan. En onlangs alles ben ik toch zeer tevreden over het mooie en handige armbandje.
2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik twijfel nog steeds of ik 'm zal kopen :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik wel het is natuurlijk niet een erg goedkoop gadget. Maar ik raad hem zeker aan als je wil zien hoeveel brandstof je verbruikt op een dag en of je wel actief genoeg bent. Als je echt een armbandje zoekt die je calorieverbruik per training laat zien, dan zou ik niet voor dit armbandje gaan.

      Verwijderen