Pagina's

zaterdag 27 september 2014

Review powerfood kookboek

Ik ben dol op kookboeken het is dan ook mijn nummer 1 inspiratie bron als het gaat om recepten.
Ik was boodschappen aan het doen en zat met mijn gedachten helemaal in een healthy lifestyle . De ene gezonde ding na het andere gezonde ding ging het karretje in. En plots trekt een boek mijn aandacht, ik loop er heen en krijg al een warme gevoel als ik de kaft zie zonder enige twijfel gooi ik hem tussen me boodschappies neer en zit ik te popelen tot ik thuis ben en kan gaan speuren naar nieuwe ideeën.

Rens Kroes! een bekende food coach en blogger. Ze heeft haar eigen boek geschreven en oh wat ben ik verliefd geworden op dit boek.
Rens Kroes is al vanaf jongs af aan al bezig met een gezonde lifestyle en het is haar dan ook met de paplepel ingegoten verteld ze in haar boek. Haar moeder was voedingsdeskundige en haar oma kruidenvrouw, ik begrijp wel waar haar passie vandaan komt.


Ik vind de vormgeving van het boek onwijs leuk. Het is goed overzichtelijk er wordt een mooie lettertype gebruikt en om de tijd komt er een mooie plaatje voorbij. Het is geen kookboek het is een kunstwerk met allemaal recepten. I LOVE IT! vaak vind ik een kookboek net niet helemaal bij mij passen, maar deze kookboek heeft dat niet. Dit kookboek hoort gewoon bij mij! En het leukste van allemaal is dat het kookboek echt Rens is, je ziet veel persoonlijkheid in het boek voorbij komen.


Het boek is verdeeld in 7 categorieën ontbijt, lunch, diner, snacks, spreads en drinks. Zoveel variaties en leuke recepten ik ben hier wel een tijdje zoet mee. Rens heeft er goed over nagedacht en dat zie je ook goed in het boek. Er staan niet alleen recepten in maar ook veel leuke weetjes tussendoor en aan het eind staat een lijst met de werkzame stoffen van de POWERFOODS. Echt jongens het is een POWERBOEK!

Hij is te koop voor €19,99 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten