Pagina's

vrijdag 19 september 2014

Mijn passie voor fotografie

Sinds een week heb ik dan eindelijk mijn Nikon D3200 aangeschaft, en wat ben ik dol op mijn camera. De foto's die ik er mee maak zijn zo mooi en helder. Ik vind een camera een goede investering als je een eigen blog hebt. Persoonlijke foto's maken een blog helemaal af waardoor je jezelf onderscheid van andere blogs. Ik ben zo geobsedeerd geraakt als het gaat om fotograferen, het is dan ook mijn nummer één hobby geworden naast sporten dan "haha".

Ik fotografeer voedsel voor mijn blog en ben nu volop bezig om fotografie onder de knie te krijgen. Ook vind ik het onwijs leuk om andere dingen te fotograferen dan voedsel, zoals mijn vriendin Sophia. Zei heeft een Engelse Fashion blog waarvoor ik haar vaak fotografeer en dat is iets wat mij ook erg bevalt. Je kunt op haar sites kijken en zien wat voor foto's ik maak. Ik ben gewoon zo dol op fotografie geworden dat ik er al vrolijk van wordt als ik er aan denk en zin krijg om iets te fotograferen.
1 opmerking:

 1. Hey Katja,

  I nominated you for a Liebster Award :)

  Enjoy filling it out!

  http://thebettystamp.blogspot.co.uk/2014/11/the-liebster-award.html#more

  Betty x

  thebettystamp.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen