Pagina's

woensdag 17 september 2014

Mijn havermout toppings

Wat ben ik dol op havermout. Het is onmisbaar in mijn eetpatroon. Elke ochtend eet ik het heerlijke goedje en om eerlijk te zijn, ik raak nooit verveeld. Wel heb ik af een toe dat ik inspiratieloos ben en geen idee heb over wat ik op mijn havermout doen. En ik denk dat iedereen hier wel af een toe last van heeft. Daarom ga ik vandaag 2 variaties geven van mijn havermout toppings. Het is lekker, snel en makkelijk om te maken.

Blauwe Banaan-mout
Zoals je al gelezen hebt weet je waarschijnlijk al wat de toppings zijn. Lekker makkelijk zal je wel denken 2 producten dat moet wel vervelen als het om smaak gaat. NEE!! dat is niet waar de combinatie tussen blauwe bessen en bananen verveeld nooit. Het is lekker en een fietsend engeltje op me tong. Dat is waarschijnlijk de reden waarom havermout mij nooit zal vervelen.


Pindabanaan-mout
Soms heb ik even geen trek in een zoete havermout topping variant en ga ik voor een gezonde/eiwitrijke combinatie. Wat ik zelf een lekkere combinatie vind is banaan, chiazaadjes, amandelschijfjes, pb2 (pindakaas) en om het meer crunchie te maken doe ik er nog wat gezonde cereals door heen.Dit waren 2 havermout toppings van mij. Wat zijn jou favoriete havermout toppings op het moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten