Pagina's

vrijdag 12 september 2014

Let´s talk about Kcal

Kcal bah, wat heb ik mezelf vroeger gek gemaakt om die kleine creatures. Uhhmmm ik denk elk meisje wel! Het is niet dat ik nooit mijn calorieën heb zitten tellen, integendeel ik werd er helemaal geobsedeerd door ik was streng voor mezelf ik mocht niet meer dan een bepaald aantal kcal per dag eten. Ik maakte mezelf helemaal gek werd alleen maar bozer op mezelf en alles wat ik at was ineens niet goed genoeg meer. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, diëten die nergens op slaan wie kan er nou leven van 4 eitjes en groenten over de gehele dag nou ik dacht dus van wel!

Een dieet waarbij ik mijn kcal telde werkte toch niet. Ik zag wel resultaat maar al na een paar dagen had ik mijn oude eetpatroon terug en was ik terug bij af. Ik begon met sporten en telde niet meer mijn kcal ik ging zelfs meer eten en viel af. MEER ETEN EN AFVALLEN? Ja je hoort het goed, ik begon meer te eten natuurlijk wel gezond. Ik mocht alles van mezelf eten als het maar gezond was. En ik voel me lekkerder in me vel dan ooit.

En daarom wil ik als tip meegeven, meiden (en jongens) ga niet jezelf verhongeren eet gewoon goed, let er alleen op wat je eet (daarmee bedoel ik te zeggen of het wel gezond voor je is). Neem de tijd om af te vallen doe niks gehaast. Want je wilt tenslotte dat je lichaam er mooi en strak uitziet voor altijd en niet maar voor een week! En wees niet te streng voor jezelf beloon jezelf eens met iets lekkers omdat je zo goed bezig bent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten